Meerdere kogelgaten in woning en bloed op straat, politie doet onderzoek

Meerdere kogelgaten in woning en bloed op straat, politie doet onderzoek

Geplaatst op 23 april 2024, om 08:49 uur

EINDHOVEN – In Eindhoven is een woning aan de Satijnvlinderlaan onder vuur genomen iets voor 05:00 uur. De voordeur van het huis vertoont twee kogelgaten: één op ooghoogte en de andere nabij de brievenbus.

Bovendien is er een kogelgat in een ruitje naast de deur. Het lijkt erop dat een van de kogels doorgedrongen is tot een tussendeur in de woning, waar ook een inslag zichtbaar is. Voor de woning hebben agenten een bloedspoor aangetroffen, dat zij met krijt hebben gemarkeerd en de stoep hebben afgezet met kegels. De straat is aan beide kanten afgezet terwijl de politie een sporenonderzoek uitvoert. Recentelijk zijn er vaker incidenten geweest waarbij woningen in Eindhoven beschoten werden.

In twee eerdere gevallen waren gezinnen het slachtoffer, waarbij later bleek dat het om vergissingen ging.