Contact - 112 Nederland

Contact

112Nederland geeft unieke en urgente verhalen van en over de Nederlanders op journalistieke en interactieve wijze een platform, via welk medium dan ook. Door op deze manier toegevoegde waarde te hebben in het media-aanbod, wil 112Nederland de publieke waakhondfunctie vervullen en relevant zijn voor de inwoners van de provincie. Die relevantie is onder meer te meten in het bereik en de mate waarin het maatschappelijk debat wordt bepaald.

Onze redacties ontvangen graag tips voor hun uitzendingen en de websites. Heeft u een nieuwstip? Mail ons dan op [email protected]

Onze website & app
Voor vragen of opmerkingen die niet over de inhoud gaan, maar over onze diensten (website en app), kunt u mailen naar [email protected].

Advertorials/Advertenties
Interesse in een advertorial of advertentie? Mail dan: [email protected]

Email:
[email protected]

Telefoon:
084-0031340

Postadres
112 Nederland
Johannes Vermeerstraat 22
1071DR Amsterdam

Laat ons weten wat jij weet
Als jij iets weet dat moet worden onderzocht en onthuld dan ontvangen we graag je informatie en tips; dat kan ook anoniem.

Wat is een goede tip?

Een goede tip bevat verschillende elementen. Een goede tip gaat over een duidelijk en begrijpelijk onderwerp of probleem met tastbare gevolgen. Wees specifiek in je omschrijving. Documenten, videobeelden of ander bewijsmateriaal zijn van groot belang. En een tip moet natuurlijk nieuwswaardig zijn. Speculaties of vage aanwijzingen? Dat is onvoldoende voor ons om mee aan de slag te gaan.