Auto botst tegen boom, twee gewonden

Auto botst tegen boom, twee gewonden

Geplaatst op 23 april 2024, om 08:35 uur

EINDHOVEN – Vannacht heeft zich een ernstig ongeval voorgedaan op de rondweg van Eindhoven, waarbij een auto uit de bocht vloog en tegen een boom tot stilstand kwam. Dit incident leidde tot verwondingen bij twee inzittenden van de auto. Direct werden twee ambulances en een traumahelikopter ingezet, waarbij de helikopter landde bij de nabijgelegen Karpendonkse Plas om medische assistentie te verlenen.

De impact van de crash was aanzienlijk; een deel van het frame van de auto is door de klap geknakt. Ook de boom waartegen de auto botste, liep schade op. De Insulindelaan en een gedeelte van de parallelweg waren bedekt met brokstukken en glas, wat leidde tot het tijdelijk afsluiten van een rijbaan door Rijkswaterstaat.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk om te bepalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. De resultaten van dit onderzoek zullen meer inzicht geven in de omstandigheden die tot het tragische incident hebben geleid.