Ravage op A59 door botsing met drie vrachtwagens

Ravage op A59 door botsing met drie vrachtwagens

Geplaatst op 22 april 2024, om 11:43 uur

DEN HOUT – Op de A59 bij Den Hout vond maandagochtend een ernstig ongeval plaats waarbij drie vrachtwagens betrokken waren. De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter, rukten massaal uit en waren omstreeks 10.45 uur ter plaatse. Door het ongeval is de snelweg afgesloten in de richting van knooppunt Zonzeel en is één rijstrook richting Oosterhout afgesloten.

Door het ongeval ontstond een grote ravage. Een van de vrachtwagens is gekanteld en blokkeert de snelweg. Bij het ongeval raakten twee personen gewond, maar volgens de politie zijn ze aanspreekbaar. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en wordt onderzocht. De afsluitingen en de aanwezigheid van de hulpdiensten veroorzaken aanzienlijke verkeersopstoppingen in het gebied.

Foto’s: FPMB Erik Haverhals