Auto botst tegen boom en komt op z’n dak terecht, vrouw gewond naar ziekenhuis

Auto botst tegen boom en komt op z’n dak terecht, vrouw gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 21 april 2024, om 22:59 uur

LIEROP – Een jonge vrouw is op de Laan ten Boomen met haar auto tegen een boom gebotst daarna op haar dak aan de andere kant van de weg terecht gekomen.

De opgeroepen hulpdiensten waren snel ter plaatse waaronder twee ambulance en een trauma helikopter, twee brandweervoertuigen en politiewagen. De vrouw kwam vanuit de richting Lierop en ging richting Asten. Waardoor ze van de weg is geraakt en tegen de boom is gebotst is nog onbekend . De vrouw zat niet bekneld in de auto maar is er met hulp van de hulpdiensten uitgehaald en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht .

Foto’s: Harrie Grijseels