Beroving met vuurwapen op station, politie houdt verdachte aan

Beroving met vuurwapen op station, politie houdt verdachte aan

Geplaatst op 22 april 2024, om 20:37 uur

EINDHOVEN – De politie heeft vanavond groot ingezet nadat een melding binnen kwam van een beroving op Eindhoven centraal.

De melder die was bestolen gaf aan dat er een vuurwapen betrokken zou zijn bij de beroving. De politie kwam massaal naar het station, agenten droegen extra kogelwerende vesten en doorzochten het station. Omdat er even werd gedacht dat de verdachte in de trein naar Tilburg zou stappen werd ook daar de politie opgetrommeld en ingezet.

Uiteindelijk kwam er in een tunnel vlak naast het station van Eindhoven een 2e melding binnen van een beroving, omdat de politie massaal aanwezig was duurde het niet lang voordat de verdachten gespot was. De politie wist iemand aan te houden die voldeed aan de beschrijving, en de gestolen goederen bij zich had. Hij is geboeid en afgevoerd.

De politie heeft in de omgeving nog gezocht maar een vuurwapen is niet aangetroffen.