23-jarige vrouw gearresteerd in verband met explosie in bovenwoning

23-jarige vrouw gearresteerd in verband met explosie in bovenwoning

Geplaatst op 14 juli 2023, om 13:23 uur

SPIJKENISSE – Agenten hebben maandag in Spijkenisse een 23-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden.

De explosie vond op 29 juni rond 04.30 uur plaats bij een bovenwoning aan de Ploegvoorde, waarop de halve straat wakker schrok. Een ruit en een bloembak raakte daarbij vernield. Een explosievenexpert en de forensisch rechercheurs kwamen ter plaatse en agenten gingen op zoek naar getuigen en camerabeelden, waarna de verdachte in beeld kwam.

Ze zou betrokken zijn geweest bij een explosie bij een woning die op 29 juni in Spijkenisse plaatsvond. Niemand raakte gewond, maar de schrik zat er bij de (buurt)bewoners goed in. De vrouw is donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris die besloot dat ze veertien dagen vast moet blijven zitten. Het onderzoek wordt voorgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.