Drie mensen neergestoken in het centrum van Leiden, twee zwaargewond

Drie mensen neergestoken in het centrum van Leiden, twee zwaargewond

Geplaatst op 14 juli 2023, om 10:39 uur

LEIDEN – Drie mensen zijn vrijdagochtend neergestoken aan de Oude Rijn in het centrum van Leiden, zeker twee van hen zijn zwaargewond, meldt de politie. Hoe de derde gewonde eraan toe is, kon een politiewoordvoerder niet zeggen. De verdachte is gevlucht.

De steekpartij gebeurde rond 09.30 uur. Er werden meerdere traumahelikopters opgeroepen. Over een motief is nog niets duidelijk, aldus de woordvoerder. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien 112 te bellen en de verdachte niet zelf te benaderen.

Onder meer de NOS meldt dat de steekpartij gebeurde in het Diaconaal Centrum De Bakkerij. Dit is een centrum voor kerkelijke hulp en dienstverlening. Het was vrijdagochtend telefonisch niet bereikbaar.

https://twitter.com/gpeskens/status/1679764025867993088

 

 

Door: ANP