UPDATE: Gevonden lichaam op strand is van vermiste minderjarige zwemmer

UPDATE: Gevonden lichaam op strand is van vermiste minderjarige zwemmer

Geplaatst op 12 juli 2023, om 09:36 uur

WASSENAAR – Het lichaam dat woensdagmorgen op het strand tussen Katwijk en Wassenaar is aangetroffen, is dat van de zwemmer die dinsdagavond vermist raakte, meldt de politie. Hulpdiensten hielden dinsdag al tevergeefs een grote zoekactie nadat de jongen in zee was verdwenen bij de Wassenaarse Slag.

Vrienden van het slachtoffer zouden alarm hebben geslagen. “Het gaat om een noodlottig ongeval. We wensen de nabestaanden veel sterkte”, meldt de politie, die de precieze leeftijd van het slachtoffer nog niet kon melden. Volgens Omroep West gaat het om een 16-jarige.

Lees ook:Zestienjarige zwemmer vermist voor kust, grote zoekactie gaande

Door: ANP