Zestienjarige zwemmer vermist voor kust, grote zoekactie gaande

Zestienjarige zwemmer vermist voor kust, grote zoekactie gaande

Geplaatst op 11 juli 2023, om 20:49 uur

WASSENAAR – Ter hoogte van de Wassenaarse slag bij Wassenaar is een grote zoekactie gaande naar een vermist persoon, meldt de veiligheidsregio Haaglanden Veilig. De vermiste zou verdwenen zijn in de zee, maar er wordt ook gezocht op land en vanuit de lucht.

Meerdere hulpdiensten zijn gealarmeerd en doen mee aan de zoekactie. Ook de politie helpt mee en heeft een helikopter ingezet.

Volgens Regio15 wordt er gezocht naar een 16-jarige jongen. Omroep West meldt dat twee vrienden van de jongen alarm sloegen omdat hun vriend in het water zou zijn verdwenen. Zelf konden ze uit het water komen.

De reddingsbrigade was dinsdag niet direct bereikbaar voor commentaar.