Overleden persoon aangetroffen bij transportbedrijf

Overleden persoon aangetroffen bij transportbedrijf

Geplaatst op 12 juli 2023, om 09:19 uur

TIEL – Woensdagochtend vroeg werd er op het Eek in Tiel een levenloos persoon aangetroffen, zo heeft de politie via Twitter laten weten. Hoewel er aanwijzingen zijn dat het om een natuurlijk overlijden gaat, wil de politie dit nog bevestigen door middel van aanvullend onderzoek. Om die reden is de omgeving afgezet om mogelijke bewijsmaterialen te behouden.

De politie zal een grondig onderzoek uitvoeren om de exacte omstandigheden van het overlijden vast te stellen. Om 7.00 uur werd er melding gemaakt van een reanimatie bij een transportbedrijf aan Het Eek in Tiel. Daar bleek een persoon naast of in een vrachtwagen op het binnenterrein te zijn aangetroffen.

Op dit moment voert de politie forensisch onderzoek uit om de oorzaak van het overlijden te achterhalen.