Het laatste nieuws omtrent de vermissing van Silvana Heber (36)

Het laatste nieuws omtrent de vermissing van Silvana Heber (36)

Geplaatst op 21 november 2022, om 20:37 uur

HOOGELOON – De 36-jarige Silvana Heber uit Hoogeloon is al drie dagen vermist nadat familie haar zaterdag als vermist heeft opgegeven. Dit weten we tot nu toe.

– Zondag komt de politie met het bericht naar buiten en ontbreekt al twee dagen ieder spoor van haar. De politie gaat uit van een misdrijf. Samen met het Veteranen Search Team zijn de agenten opzoek naar de vermiste vrouw. Ze zoeken onder andere met prikstokken en lopen op linie om niets over te slaan. De familie van de vrouw meldde de vermissing zaterdag bij de politie toen ze niet kwam opdagen bij een afspraak. De politiewoordvoerder laat zondag aan het eind van de middag weten haar welzijn wordt gevreesd.

– Zondag, één dag na de vermissing word de 41-jarige ex-partner als verdachte aangehouden. De ex-vriend heeft een gewelddadig verleden. Dat blijkt uit gesprekken die Eindhovens Dagblad in de buurt heeft gevoerd en wordt beaamd door bronnen rond het onderzoek. Zo zou de vrouw, met wie hij enkele jaren geleden op hetzelfde adres woonde en twee kinderen heeft, er toegetakeld bij hebben gelopen. De politie zou daar meerdere malen voor de deur hebben gestaan.

-Omdat de verdachte bij het verhoor geen informatie over de verblijfplaats van de vrouw heeft opgeleverd blijft de man voorlopig in volledige beperking vastzitten. Dat betekent dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben.

– De relatie tussen de vermiste en de verdachte zou sinds korte tijd al over zijn, ze zou binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning in het dorp, dit zou ze lang stil hebben gehouden voor hem.

– De forensische opsporing van de politie doet onderzoek in de gezamenlijke woning van de twee. Tot in de spouwmuur werd gezocht naar sporen. De voordeur van de nieuwe woning van Silvana is verzegeld met een sticker van de forensische opsporing.

– Maandag gaat het zoeken door, nu in de bossen rond het Brabantse Hoogeloon. Naast de zoektocht in de bossen is de politie een uitgebreid buurtonderzoek gestart. Mensen die camerabeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is wordt opgeroepen zich te melden. Maandagavond is het buurtonderzoek afgerond: een agent in burger heeft alle mensen aan de Dyckmeesterstraat om informatie gevraagd. In deze straat woonden de twee tot voor kort samen

Signalement
De vermiste 36-jarige vrouw heeft rossig halflang haar in een staart. Ze is 1,60 meter lang en draagt een zwarte halflange jas met bruine handtas en ze heeft een normaal postuur. Mensen die tips hebben kunnen contact opnemen met de politie.