UPDATE: Grote zoekactie naar Silvana Heber, partner aangehouden

UPDATE: Grote zoekactie naar Silvana Heber, partner aangehouden

Geplaatst op 20 november 2022, om 16:16 uur

HOOGELOON – De politie is zondag bezig met een grote zoekactie naar de vermissing van de 36-jarige Silvana Heber in een bosgebied bij Hoogeloon. Een 41-jarige man, haar partner, is aangehouden voor de verdwijning.

Samen met het Veteranen Search Team zijn de agenten opzoek naar de vermiste vrouw. Ze zoeken onder andere met prikstokken en lopen op linie om niets over te slaan. De familie van de vrouw meldde de vermissing zaterdag bij de politie toen ze niet kwam opdagen bij een afspraak.

De politiewoordvoerder laat zondag aan het eind van de middag weten haar welzijn wordt gevreesd. Daarnaast laat de politie weten in de loop van de zaterdag een 41-jarige man uit Hoogeloon aangehouden is die vastzit voor nader onderzoek en verhoor. Hij zit vast en is inmiddels uitgebreid gehoord. Vooralsnog heeft dit niet geleid tot bekend worden van de verblijfplaats van de vrouw. In opdracht van de officier van justitie blijft de man voorlopig vastzitten. Hem zijn alle beperkingen opgelegd, wat betekent dat hij alleen maar met zijn advocaat contact mag hebben.

Signalement
De vermiste 38-jarige vrouw heeft rossig halflang haar in een staart. Ze is 1,60 meter lang en draagt een zwarte halflange jas met bruine handtas en ze heeft een normaal postuur. Mensen die tips hebben kunnen contact opnemen met de politie.

Foto’s van de zoekactie: Emergency Response Photographer