Politie: jonge vrouw (18) overleed op festival door drugsgebruik

Politie: jonge vrouw (18) overleed op festival door drugsgebruik

Geplaatst op 20 november 2022, om 10:23 uur

HAAREN – De politie houdt er rekening mee dat de 18-jarige jonge vrouw op hardstyle festival Rebellion in het Brabantse Haaren overleed door het gebruik van drugs. Ook laten ze weten dat ze komt uit Gelderland.

Het slachtoffer raakte omstreeks 20.00 uur onwel. Een traumaheli kwam ter plaatse. Ze werd door het Medisch team en andere hulpdiensten nog gereanimeerd maar overleed ter plaatse. Volgens het Brabants Dagblad komt ze jonge vrouw uit Millingen aan de Rijn, bij Nijmegen.

Geüniformeerde agenten hebben vannacht nog met een aantal vriendinnen van haar gesproken. De politie houdt er rekening mee dat het overlijden van de 18-jarige vrouw verband houdt met drugsgebruik. Er wordt door de recherche echter nog een nader onderzoek ingesteld.

De overledene werd overgebracht naar een mortuarium in Tilburg. Daar heeft een forensisch arts in bijzijn van politiemensen het stoffelijk overschot geschouwd.

Zie ook: Jonge vrouw (18) overlijdt op hardstylefestival

Foto’s: Toby de Kort