Rebellion enorm aangeslagen na overlijden van 18-jarige vrouw

Rebellion enorm aangeslagen na overlijden van 18-jarige vrouw

Geplaatst op 20 november 2022, om 10:07 uur

HAAREN – De organisatie van hardstyle festival Rebellion is enorm aangeslagen na het overlijden van een 18-jarige vrouw op het feest.

Ondanks de inspanningen van een reanimatie door het medisch team van het festival en andere hulpdiensten, waaronder artsen uit de traumahelikopter, is de vrouw helaas ter plaatse overleden. De politie stelt een onderzoek in.

In een persbericht laat het festival weten: ‘Wij, de organisatie van REBELLiON, zijn enorm aangeslagen door het incident. Een dag vol plezier, vermaak en saamhorigheid krijgt hierdoor een gitzwart randje. We leven mee met familie, vrienden en andere nabestaanden en wensen hen veel sterkte toe.’

Zie ook: Jonge vrouw (18) overlijdt op hardstylefestival

Foto’s: Toby de Kort