UPDATE: Peperdure Porsche klapt met te hoge snelheid achterop automobilist, twee gewonden

UPDATE: Peperdure Porsche klapt met te hoge snelheid achterop automobilist, twee gewonden

Geplaatst op 19 november 2022, om 07:39 uur

KAATSHEUVEL – Bij een aanrijding vrijdagavond omstreeks 23.30 uur op de Midden Brabantweg (N261) zijn twee automobilisten gewond geraakt. Een 22-jarige Waalwijker reed vanuit Tilburg richting Waalwijk met zijn Porsche met vermoedelijk hoge snelheid achterop de voor hem rijdende Toyota Aygo bestuurd door een 22-jarige man uit Rijsenhout.

Beide bestuurders werden vanwege letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft de Porsche voor technisch onderzoek in beslag genomen om te trachten de gereden snelheid vast te stellen.

De 22-jarige man uit Rijsenhout verklaarde dat hij ter hoogte van de afslag Kaatsheuvel Zuid reed. Hij zag in zijn binnenspiegel de koplampen van een snel naderende auto die kennelijk zonder af te remmen tegen de achterzijde van zijn auto reed. Door de impact van de botsing werd zijn voertuig naar rechts gedrukt en belandde uiteindelijk net als de tegenpartij in een sloot. Een arts heeft in het ziekenhuis bloed van de verdachte afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed was.

Foto’s: FPMB