21-jarige aangehouden na vondst zwaar knalvuurwerk in busje

21-jarige aangehouden na vondst zwaar knalvuurwerk in busje

Geplaatst op 18 november 2022, om 14:53 uur

BERKEL-ENSCHOT – De politie heeft donderdagavond in een bestelbus een grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen. Het gaat om circa 57 kilo professioneel zwaar knalvuurwerk. De bestuurder van het busje, een 21-jarige man, werd aangehouden. Hij is al vaker met de politie in aanraking geweest.

Agenten controleerden donderdag 17 november 2022 omstreeks 20.30 uur op de Proosdijstraat (Brabant) een bestelbus bestuurd door een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Tijdens de controle werd in de  laadruimte een grote partij professioneel knalvuurwerk aangetroffen. Het gaat onder meer om shells. Hierop is de bestuurder aangehouden.