Gewelddadige overval in woning, vrouw raakt gewond

Gewelddadige overval in woning, vrouw raakt gewond

Geplaatst op 17 november 2022, om 17:28 uur

OSS – Een vrouw is afgelopen zondag gewond geraakt na een gewelddadige woningoverval in haar woning in het Brabantse Oss.

De overvallers sloegen rond elf uur ’s avonds toe bij een huis aan de Burgemeester van de Elzenlaan. De overvallers kwamen binnen en vielen de bewoner aan. De overvallers hadden tijdens de overval geen wapens bij zich, maar de vrouw liep wel verwondingen op. Het is nog onbekend of de daders iets buitgemaakt hebben.

Donderdagavond deed de politie een oproep op social media of getuigen zich wilde melden. Omdat de melding van de overval bij de politie binnen kwam als een inbraak werd er eerder geen ruchtbaarheid aan de zaak gegeven. Een woordvoerder zegt tegenover Omroep Brabant dat er in de tussentijd al meerdere mensen gehoord zijn en er een onderzoek in de buurt is gedaan.