Gewonden en veel schade bij ongeval vlakbij tuincentrum

Gewonden en veel schade bij ongeval vlakbij tuincentrum

Geplaatst op 16 november 2022, om 19:16 uur

HEUKELOM – Aan het einde van de middag vond er een aanrijding plaats op de Heukelomseweg ter hoogte van tuincentrum Coppelmans in Heukelom.

Een automobiliste komende vanuit Berkel-Enschot wilde de parkeerplaats van het tuincentrum opdraaien, op dat moment komt er een fietser over het fietspad waarvoor de automobiliste stopt. Een achterop komende auto ziet de vrouwen in de auto totaal niet en botst met hoge snelheid tegen het voertuig.

De schade is groot en overal lagen brokstukken. Politie en ambulance zijn ter plaatse geweest. Een vrouw is ter plekke behandeld de andere is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bestelbus, die achterop reed, kwam met de schrik vrij.

De politie spreekt met getuige en bekijkt camerabeelden. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Toby de Kort