Twee doden (73 en 75) is waarschijnlijk drama in relationele sfeer

Twee doden (73 en 75) is waarschijnlijk drama in relationele sfeer

Geplaatst op 17 november 2022, om 13:11 uur

CUIJK – De politie is niet op zoek naar een verdachte voor de dodelijke steekpartij waardoor de bewoners van een woning in Cuijk woensdag omkwamen. “We kunnen het natuurlijk niet 100 procent uitsluiten, maar op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor betrokkenheid van een derde partij bij het steekincident”, aldus een politiewoordvoerder. Waarom de steekpartij plaatsvond wordt nog onderzocht.

De bewoners waren een 75-jarige vrouw en een 73-jarige man. De politie kreeg rond 20.00 uur melding van het steekincident op de Korhoenderveld, waarna er veel politie in de straat was. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. De politie laat nu weten dat het dus gaar om een gezinsdrama.

Diezelfde avond was er ook een 13-jarig meisje vermist in de Brabantse plaats. Zij werd woensdagavond gevonden. Volgens een woordvoerder van de politie hebben beide zaken niets met elkaar te maken.

Foto’s: SK-Media