Broer vreest voor leven Silvana: ‘Zij zou nooit haar kinderen achterlaten’

Broer vreest voor leven Silvana: ‘Zij zou nooit haar kinderen achterlaten’

Geplaatst op 20 november 2022, om 18:27 uur

HOOGELOON – De broer van de vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon vreest voor het leven van zijn zus. “Ze is zonder haar kinderen vertrokken. zij staan juist op nummer één voor haar. Daarom maak ik me juist grote zorgen.” verteld hij tegenover Omroep Brabant.

Randy Heber (32), de broer van Silvana, verteld dat haar partner (41) degene is die zaterdag is opgepakt voor de vermissing. Hij verteld dat ze nooit zonder haar kinderen zou vertrekken. Hij en de politie zijn bezorgd over de gezondheid van Silvana. Randy wist zaterdagavond pas over de vermissing van zijn zus. “Ik werd thuis door ze gebeld dat ze vermist werd, of ik er iets van wist. Maar ik had geen idee, het overviel me.”, spreekt hij tegenover Omroep Brabant. Hij zag zijn zus een aantal weken geleden nog voor het laatst.

Volgens de broer had Silvana een relatie van drie jaar met haar partner, met wie ze samenwoonde in Hoogeloon. Hij had het idee dat ze gelukkig was met hem. “Ik zag hem wel eens op verjaardagen, maar nu weet ik even helemaal niet meer wat ik moet denken.”

De politie zoekt in een bosgebied aan de Hoogcasterseweg in Hoogeloon naar de vermiste Silvana. “Voor haar welzijn wordt gevreesd. We sluiten niet uit dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf”, laat de politie weten tegenover Omroep Brabant.

LEES OOK: UPDATE: Grote zoekactie naar Silvana Heber, partner aangehouden

Foto’s van de zoekactie: Emergency Response Photographer