Vermiste Silvana had relatie net verbroken, ex-partner heeft gewelddadig verleden

Vermiste Silvana had relatie net verbroken, ex-partner heeft gewelddadig verleden

Geplaatst op 21 november 2022, om 14:48 uur

HOOGELOON – Volgens Eindhovens Dagblad heeft de vermiste Silvana Heber (36) uit Hoogeloon recent haar relatie met haar inmiddels opgepakte ex-vriend verbroken. Ze zou binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning in het dorp, dit zou ze lang stil hebben gehouden voor hem.

De ex-vriend van Silvana zit inmiddels al twee dagen vast op de verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Heber, maar laat nog niets los over haar mogelijke locatie. In opsporingskringen word de kans dat Silvana nog leeft steeds kleiner.
De forenische opsporing van de politie doet onderzoek in de woningen van de twee. Tot in de spouwmuur werd gezocht naar sporen. De voordeur van de nieuwe woning van Silvana is verzegeld met een sticker van de forensische opsporing.

De 41-jarge ex-vriend heeft een gewelddadig verleden. Dat blijkt uit gesprekken die Eindhovens Dagblad in de buurt heeft gevoerd en wordt beaamd door bronnen rond het onderzoek. Zo zou de vrouw, met wie hij enkele jaren geleden op hetzelfde adres woonde en twee kinderen heeft, er toegetakeld bij hebben gelopen. De politie zou daar meerdere malen voor de deur hebben gestaan.


Zie ook:
Buren vermiste Silvana Heber (36) niet verbaasd, al vaker incidenten
Broer vreest voor leven Silvana: ‘Zij zou nooit haar kinderen achterlaten’
– UPDATE: Grote zoekactie naar Silvana Heber, partner aangehouden

Zoektocht naar vermiste Silvana (36) gaat verder in bosgebied

Foto’s van de zoekactie: Emergency Response Photographer