Buren vermiste Silvana Heber (36) niet verbaasd, al vaker incidenten

Buren vermiste Silvana Heber (36) niet verbaasd, al vaker incidenten

Geplaatst op 21 november 2022, om 05:02 uur

HOOGELOON – Bij de woning van de vermiste Silvana Heber en haar opgepakt partner zou al vaker incidenten hebben voorgedaan waar ook de politie voor ter plaatse is gekomen. Dat meldt Omroep Brabant nadat ze met buurtbewoners hadden gesproken.

De 36-jarige Silvana Heber wordt al sinds zaterdag vermist. Haar 41-jarige partner, een man uit Hoogeloon, is opgepakt. De politie sluit niet uit dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf. De politiewoordvoerder laat zondag aan het eind van de middag weten haar welzijn wordt gevreesd.

Silvana zou afgelopen donderdag haar spullen hebben gepakt. Ook zou ze vrijdag nog bij het huis zijn geweest om nog meer spullen op te halen. Verschillende buurtbewoners vertellen bij Omroep Brabant dat ze haar op die dagen nog gezien hebben. Ze kenden het stel niet goed.

Zie ook:
Broer vreest voor leven Silvana: ‘Zij zou nooit haar kinderen achterlaten’
– UPDATE: Grote zoekactie naar Silvana Heber, partner aangehouden

Foto’s van de zoekactie: Emergency Response Photographer