Zoektocht naar vermiste Silvana (36) gaat verder in bosgebied

Zoektocht naar vermiste Silvana (36) gaat verder in bosgebied

Geplaatst op 21 november 2022, om 11:05 uur

HOOGELOON – De politie heeft maandag in de bossen rond het Brabantse Hoogeloon het zoeken hervat naar de 36-jarige Silvana Heber uit die plaats. Ze is sinds zaterdag vermist. Familieleden sloegen alarm toen ze niet kwam opdagen bij een afspraak.

De politie heeft haar partner, een 41-jarige man, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing. “Voor haar welzijn wordt gevreesd. We sluiten niet uit dat ze slachtoffer is van een misdrijf,” meldde de politie zondag.

De man is zaterdag aangehouden voor nader onderzoek en is verhoord. Omdat het verhoor geen informatie over de verblijfplaats van de vrouw heeft opgeleverd blijft de man voorlopig in volledige beperking vastzitten. Dat betekent dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben.

Naast de zoektocht in de bossen is de politie een uitgebreid buurtonderzoek gestart. Mensen die camerabeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is wordt opgeroepen zich te melden.

Zie ook:
Buren vermiste Silvana Heber (36) niet verbaasd, al vaker incidenten
Broer vreest voor leven Silvana: ‘Zij zou nooit haar kinderen achterlaten’
– UPDATE: Grote zoekactie naar Silvana Heber, partner aangehouden

Foto’s van de zoekactie: Emergency Response Photographer


Door: ANP