Getuigen gezocht na poging overval op tankstation

Getuigen gezocht na poging overval op tankstation

Geplaatst op 23 februari 2024, om 12:44 uur

LEIDSCHENDAM – Bij een tankstation aan de Noordsingel in Leidschendam heeft op donderdagavond een poging tot overval plaatsgevonden. De politie verricht onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 19.00 uur betrad een nog onbekende man het tankstation vanaf de Boslaan. Hij bedreigde de medewerkster van het tankstation met een vuurwapen en vertrok vervolgens snel, om redenen die nog niet bekend zijn. Vermoedelijk is hij gevlucht in de richting van de Veursestraatweg.

De overvaller was een man van naar schatting rond de 20 jaar oud, met een licht getinte huidskleur en een mager postuur. Hij had een lengte van ongeveer 1.75 meter en droeg een zwarte helm, een zwart trainingspak en een wit tasje van de Action.