Drie verdachten opgepakt voor beschieting pand

Drie verdachten opgepakt voor beschieting pand

Geplaatst op 22 februari 2024, om 17:46 uur

ROTTERDAM  – Drie personen uit Amsterdam zijn dinsdag gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het beschieten van een pand aan het Weena-Zuid in Rotterdam. Dit pand, waarin een schoonheidskliniek is gevestigd, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 februari rond 04.00 uur beschoten.

De verdachten zijn drie Amsterdammers van respectievelijk 18, 18 en 19 jaar oud. Ze zijn allen op dinsdag in Amsterdam aangehouden. Deze personen kwamen naar voren tijdens het lopende opsporingsonderzoek. Er wordt niet uitgesloten dat er meer arrestaties zullen volgen.

Na de melding van het incident kwamen agenten ter plaatse en troffen meerdere kogelinslagen aan in de ruit van de schoonheidskliniek. De politie startte onmiddellijk een onderzoek, waarbij onder andere camerabeelden werden veiliggesteld, sporenonderzoek werd uitgevoerd en gesprekken werden gevoerd met buurtbewoners en andere getuigen. Dit onderzoek heeft geleid tot de arrestaties.