17-jarige vast voor gooien boodschappenkar op vrouw

17-jarige vast voor gooien boodschappenkar op vrouw

Geplaatst op 23 februari 2024, om 13:04 uur

ROTTERDAM – Een 35-jarige vrouw raakte op woensdagavond ernstig gewond toen een boodschappenwagen op haar viel.

Getuigen zagen vier jongens de winkelwagen van de loopbrug bij winkelcentrum Zuidplein naar beneden gooien. Op dat moment liep het latere slachtoffer daar en werd geraakt door de winkelwagen. Ze raakte dusdanig gewond dat ze zwaargewond naar het ziekenhuis is gebracht.

Op donderdagavond is een 17-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag of zware mishandeling. De recherche onderzoekt het incident en sluit meer aanhoudingen niet uit. De recherche wil graag achterhalen wat er precies is gebeurd en is op zoek naar de andere verdachten.

Foto: Instagram politie_eenheid_rotterdam