Jongetje (4) overleden na aanrijding in Someren

Jongetje (4) overleden na aanrijding in Someren

Geplaatst op 6 december 2023, om 12:22 uur

SOMEREN – Het tragische nieuws dat een 4-jarig jongetje is overleden na een ernstig verkeersongeval op de Ambachten in Someren is bevestigd door burgemeester Dilia Blok van Someren. Op zaterdag 25 november werden een moeder en haar kind aangereden door een auto, waarbij het jongetje zwaar gewond raakte. “Het hartverscheurende nieuws over het overlijden van een jong kind door dit tragische ongeval heeft mij en vele anderen in onze gemeenschap diep geraakt. Onze gedachten gaan uit naar de ouders, familie, vrienden en iedereen die getroffen is door dit immense verlies,” verklaarde burgemeester Blok.

Verkeersongeval De moeder en haar zoon waren te voet toen ze nabij een voetgangersoversteekplaats op de Ambachtlaan door een voertuig werden geraakt. Het jongetje liep ernstige verwondingen op en werd per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Zijn moeder, hoewel bij bewustzijn, werd ook naar het ziekenhuis overgebracht per ambulance.

De politie heeft getuigen van het ongeval opgeroepen zich te melden voor het onderzoek.