Twee tieners zwaargewond bij heftig ongeluk met BMW

Twee tieners zwaargewond bij heftig ongeluk met BMW

Geplaatst op 29 oktober 2023, om 16:08 uur

APELDOORN – Op de Otterloseweg (N304) tussen Hoenderloo en Apeldoorn heeft zich zaterdagnacht een ernstig ongeval voorgedaan waarbij twee personen zwaargewond raakten. De slachtoffers zijn een 18-jarige man en een 17-jarig meisje, die met spoed naar het ziekenhuis zijn overgebracht.<!–more–

Het ongeluk vond plaats rond 4 uur ’s nachts toen de bestuurder van een BMW op weg was van Hoenderloo naar Apeldoorn en om onbekende redenen van de weg raakte. De auto botste frontaal tegen een boom na het verlaten van de weg.

Na het ongeval kwamen diverse hulpdiensten ter plaatse, waaronder vier brandweerwagens en twee ambulances. Brandweerlieden hebben de auto geblust nadat deze vlam had gevat en hebben vervolgens de inzittenden uit het voertuig geholpen.

De betrokkenen bij het ongeval zijn een 18-jarige man uit Harskamp (de bestuurder) en een 17-jarig meisje uit Barneveld. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval, inclusief de mogelijke rol van alcohol of drugs.

Vanwege het ernstige karakter van de verwondingen van de slachtoffers werd de Otterloseweg volledig afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek uit te voeren. Na voltooiing van het onderzoek werd de zwaar beschadigde BMW door een bergingsdienst weggesleept.