81-jarige man en 82-jarige vrouw overleden na botsing tegen boom

81-jarige man en 82-jarige vrouw overleden na botsing tegen boom

Geplaatst op 28 oktober 2023, om 18:45 uur

REKKEN – Op de Rekkenseweg in Rekken vond zaterdagmiddag een eenzijdig ongeval plaats waarbij twee dodelijke slachtoffers vielen. Het betrof een 81-jarige man uit Duisburg, Duitsland, en een 82-jarige vrouw uit Eibergen, Nederland. Het ongeval gebeurde doordat hun auto van de weg raakte en tegen een boom botste.

Als gevolg van dit incident werd de Rekkenseweg, die Rekken met Eibergen verbindt, in beide richtingen afgesloten. De politie is begonnen met een onderzoek om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Een opgeroepen traumahelikopter werd later geannuleerd.

De hulpdiensten waren in groten getale ter plaatse om assistentie te verlenen op de Rekkenseweg.