Dode bij uitslaande brand in chalet

Dode bij uitslaande brand in chalet

Geplaatst op 28 oktober 2023, om 14:48 uur

ETTEN – Op zaterdagmiddag ontstond er een brand in een chalet op camping Slootermeer in Etten, hierbij is een persoon om het leven is gekomen. Dat meldt de politie op haar x pagina.

De brand brak uit rond 13:45 uur en was op dat moment al uitslaand. Om de hevige brand te bestrijden werden drie brandweerwagens ingezet, waaronder twee blusvoertuigen en een waterwagen. Aanvankelijk meldde de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland op X dat dit toereikend zou zijn, maar later werd nog een derde brandweerwagen opgeroepen om te assisteren.

De politie heeft later op hun pagina bevestigd dat er een lichaam is aangetroffen. Het politieonderzoek zal zich nu richten op het vaststellen van de identiteit van het slachtoffer en het onderzoeken van de oorzaak van de brand. Forensische experts en rechercheurs zullen dit onderzoek uitvoeren.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

https://x.com/POL_Gelderland/status/1718248854208852323