Foto van schutter die een 15-jarige heeft neergeschoten vrijgegeven

Foto van schutter die een 15-jarige heeft neergeschoten vrijgegeven

Geplaatst op 26 oktober 2023, om 17:30 uur

OSS – Op de avond van zaterdag 14 oktober is een 15-jarige jongen uit Oss neergeschoten. De aanval lijkt zonder enige aanleiding te zijn uitgevoerd door de dader, wat resulteerde in ernstige verwondingen voor het slachtoffer.

De jongen verbleef geruime tijd in het ziekenhuis maar is inmiddels weer thuis. Het vermoeden bestaat dat de schutter de 15-jarige jongen niet persoonlijk kende en dat de aanval willekeurig was. Rond 9:45 uur, vlak voor het schietincident, zijn er beelden van de verdachte in een supermarkt beschikbaar.

De autoriteiten willen dringend de identiteit achterhalen van de persoon die het Under Armour-jack draagt en een armband om zijn rechterhand heeft.

Foto’s: Politie