Arrestatieteam doet inval na beroving met mogelijk vuurwapen

Arrestatieteam doet inval na beroving met mogelijk vuurwapen

Geplaatst op 26 oktober 2023, om 07:37 uur

TILBURG – Het arrestatieteam is woensdagavond een woning aan het Conradhof in Tilburg binnengevallen. Dit na aanleiding van een beroving op de Schouwburgring waarbij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd gebruikt. In de woning was echter niemand aangetroffen.

De beroving vond eerder op de avond plaats. De politie heeft na de beroving een onderzoek gestart. Op basis van de informatie die de politie heeft verzameld, is de politie op het spoor gekomen van de woning van de vermoedelijke verdachte aan de Conradhof.

Het arrestatieteam heeft een instap in de woning gedaan waarna de de woning werd doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen.
De politie is nog op zoek naar de dader van de beroving.

Foto’s: Toby de Kort