71-jarige Nederlander omgekomen in Duitsland door motorongeval

71-jarige Nederlander omgekomen in Duitsland door motorongeval

Geplaatst op 18 juni 2023, om 20:01 uur

BUITENLAND – Een 71-jarige Nederlander is zaterdag in een ziekenhuis in Ingolstadt overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een motorongeval donderdag. Hij kwam in de omgeving van de Zuid-Duitse stad op een provinciale weg in botsing met een vrachtwagen, melden lokale media.

De motorrijder was met twee anderen op weg. Hij verloor door onbekende oorzaak de controle over zijn motor en raakte vervolgens de linkerkant van de tegemoetkomende vrachtwagen. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is daar twee dagen later dus alsnog overleden.

Ook een 63-jarige uit het gezelschap kwam in aanrijding met de vrachtwagen. Hij liep lichte verwondingen op.

facebook

Door: ANP