Nog twee verdachten schietpartij aangehouden

Nog twee verdachten schietpartij aangehouden

Geplaatst op 11 mei 2023, om 13:16 uur

ROTTERDAM – Twee mannen uit Rotterdam en Capelle den IJssel zijn door de politie aangehouden omdat ze betrokken zouden zijn bij een schietpartij in Rotterdam. De mannen van 31 en 26 jaar zijn op verschillende momenten opgepakt en zitten sinds woensdag en afgelopen nacht vast. Bij het incident liep een 26-jarige man uit diezelfde stad schotwonden op. Hij werd door een auto afgezet bij een ziekenhuis en is aangehouden. Eerder is een 27-jarige Rotterdammer al opgepakt.

Het incident gebeurde in de nacht van 4 op 5 mei in de Huygensstraat in Rotterdam-West. Omwonenden meldden de politie dat in die straat was geschoten. Er zouden mogelijk twee auto’s zijn weggereden. Op de plaats van het schietincident vond de politie kogelinslagen. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de schietpartij, de politie vraagt getuigen zich te melden.

Door: ANP