Jongens van 13, 14 en 15 aangehouden voor mishandeling oudere man met hond

Jongens van 13, 14 en 15 aangehouden voor mishandeling oudere man met hond

Geplaatst op 10 mei 2023, om 21:01 uur

PIJNACKER – Drie minderjarige jongens uit Pijnacker zijn aangehouden voor de mishandeling van een oudere man. Twee van de verdachten zouden de man maandagmiddag hebben geslagen toen hij zijn hond uitliet. De derde verdachte zou het incident hebben gefilmd.

De politie startte een onderzoek nadat beelden van de mishandeling werden gedeeld op sociale media. Burgemeester Björn Lugthart verklaart: “Dat jongeren mensen belagen, mishandelen en dit ook nog eens trots filmen, dat gaat er bij mij niet in. In Pijnacker-Nootdorp moet iedereen veilig over straat kunnen lopen.”

Het slachtoffer raakte lichtgewond bij het incident. Het is nog onbekend wat voor straf de jongens van 13, 14 en 15 jaar boven het hoofd hangt.

https://twitter.com/IedemaEls/status/1656233173921980417