Vrouw ernstig gewond bij ongeval, traumahelikopter ter plaatse

Vrouw ernstig gewond bij ongeval, traumahelikopter ter plaatse

Geplaatst op 9 mei 2023, om 19:34 uur

KNEGSEL – Op de Veldhovenseweg in Knegsel (Noord-Brabant) heeft dinsdag aan het einde van de middag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Een van de slachtoffers, een vrouw, raakte ernstig gewond. Het ongeval vond plaats toen twee auto’s op de smalle weg op elkaar botsten. Bovendien botste een derde auto achterop een van de voertuigen.

Na het ongeval werden de hulpdiensten in grote getale ingezet. De brandweer heeft een slachtoffer uit de auto moeten knippen. Er kwamen vier ambulances en een traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden.

De politie heeft de Veldhovenseweg afgesloten om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Verdere details over de toedracht van het ongeval en de identiteit van de betrokkenen zijn vooralsnog niet bekend.

foto’s: Rico Vogels