BIZAR: Pizzabezorger staat met fiets op de A28

BIZAR: Pizzabezorger staat met fiets op de A28

Geplaatst op 9 mei 2023, om 15:53 uur

UTRECHT – Op de A28 bij Utrecht richting Vianen is dinsdagmiddag een opmerkelijk tafereel ontstaan. Een pizzabezorger bleek met zijn fiets op de snelweg te staan. Het is nog onduidelijk hoe de bezorger op de snelweg terecht is gekomen en waar hij naartoe op weg was.

De politie en de ANWB kregen meerdere meldingen binnen van automobilisten die de pizzabezorger op de vluchtstrook zagen staan. De politie en Rijkswaterstaat hebben een rijstrook afgesloten om de veiligheid van de bezorger en andere weggebruikers te waarborgen.

De pizzabezorger is door de politie van de snelweg gehaald. Het is nog onbekend of de pizzabezorger zich bewust was van de situatie waarin hij zich bevond en waarom hij met zijn fiets op de snelweg stond. Er ontstond een lange file.

Foto’s: Ingestuurd

facebook