71-jarige motorrijder omgekomen bij eenzijdig ongeluk

71-jarige motorrijder omgekomen bij eenzijdig ongeluk

Geplaatst op 4 mei 2023, om 17:51 uur

LEUSDEN – Bij een ongeluk aan de Laapeerseweg in Leusden is donderdagmiddag een motorrijder om het leven gekomen.

Rond 16:30 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter en meerdere brandweereenheden, werden met spoed opgeroepen. RTV Utrecht schrijft op hun website dat het vermoedelijk gaat om een eenzijdig ongeval, waarbij de bestuurder tegen een boom is gebotst. Volgens een omstander is het slachtoffer nog gereanimeerd, maar mocht de hulp niet meer baten en overleed de 71-jarige bestuurder uit Leusden ter plekke.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden. De Laapeerseweg was tijdelijk afgesloten, maar is inmiddels weer open.

Foto’s: Persbureau Heitink