Zwaargewonde door steekpartij, politie zoekt getuigen

Zwaargewonde door steekpartij, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 4 mei 2023, om 16:45 uur

RHENEN – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er op de Eijkenlaan in Rhenen een steekincident plaatsgevonden. Een 25-jarige man raakte hierbij zwaargewond.

De politie kreeg rond 1 uur ’s nachts melding van het steekincident. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse. Hier werd het 25-jarige slachtoffer aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Bij het incident zijn vermoedelijk twee mannen betrokken.

Op de parkeerplaats voor een appartementencomplex stond een personenauto met draaiende motor, en ingeslagen ramen en deuken in de deuren. Wat er precies is gebeurd op het pleintje is op dit moment nog onduidelijk. De politie doet hier verder onderzoek na.

De politie doet onderzoek naar het incident. Om een goed beeld te krijgen van wat zich precies heeft afgespeeld zijn we op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of mogelijk heeft u camerabeelden van de Eijkenlaan rondom het tijdstip van het incident? Dan komt de politie graag met u in contact. Contact opnemen kan via 09-008844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Persbureau Heitink