UPDATE: Man (20) aangehouden voor schietpartij

UPDATE: Man (20) aangehouden voor schietpartij

Geplaatst op 5 mei 2023, om 09:09 uur

VEENENDAAL – De politie heeft donderdagavond kort voor middernacht in Veenendaal (Utrecht) een 20-jarige man aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij. Daarbij raakte eerder op de avond een 48-jarige man uit Veenendaal gewond.

De politie kreeg rond 22.30 uur een melding van het schietincident. Het slachtoffer zou op straat beschoten zijn. De gewonde man werd ter plekke behandeld en daarna naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed, volgens de politie.

Na een zoektocht waar ook een politiehelikopter bij werd ingezet, is de verdachte in een woning aan de Tinneweide aangehouden.

Foto: Persbureau Heitink