Nederlander (68) vermist in Albanië na val in rivier

Nederlander (68) vermist in Albanië na val in rivier

Geplaatst op 9 mei 2023, om 14:21 uur

TIRANA – In Albanië geldt een 68-jarige Nederlander als vermist. Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt dinsdag een bericht uit Albanese media hierover. De man was samen zijn vrouw (64) de kloven van de Osum rivier aan het verkennen, toen hij door het water zou zijn meegesleurd.

De echtgenote kon zich wel redden en meldde zich bij de politie in Corovoda. Ze ging daarna naar een ziekenhuis voor medische hulp. Na de melding werd er meteen een zoektocht gestart, melden Albanese media over het incident maandagmiddag.

De Nederlandse ambassade staat in contact met de echtgenote van de vermiste man, meldt het ministerie. Ook wordt er consulaire bijstand verleend.