Man die voor politie vluchtte met handboeien om alsnog gearresteerd

Man die voor politie vluchtte met handboeien om alsnog gearresteerd

Geplaatst op 9 mei 2023, om 15:27 uur

ARNHEM – De man die eerder wist te ontsnappen met handboeien op zijn rug, is maandag alsnog opgepakt in Arnhem. De 35-jarige man had geen vast adres en werd vorige week aangehouden tijdens een voertuigcontrole. Hij werd verdacht van heling en werd in de handboeien geslagen. Toen de bestuurder van het voertuig een vluchtpoging deed, wist de bijrijder ondanks de handboeien te ontkomen.

Maar de man had geen geluk, want maandagochtend werd hij opnieuw gearresteerd bij een voertuigcontrole in de Arnhemse wijk Klarendal. De bijrijder bleef staan, maar de bestuurder vluchtte een woning binnen aan de Sonsbeeksingel. Dit bleek de ‘handboeienman’ te zijn en hij werd in het huis aangehouden.

De verdachte zal worden vervolgd voor heling en mogelijk ook voor betrokkenheid bij een inbraak in Arnhem eind 2022.