Kind aangereden door automobilist

Kind aangereden door automobilist

Geplaatst op 6 mei 2023, om 09:35 uur

MIDDELBURG – Op de Gireseland in Middelburg is vrijdagavond een kind op de fiets aangereden door een auto.

Het ongeval vond rond 20:05 plaats, waarna de hulpdiensten werden opgeroepen. Ter plekke werd een jong fietsertje aangereden door een auto. Hierbij is het slachtoffertje ten val gekomen en mogelijk op het hoofd terecht gekomen, meldt een omstander aan HV Zeeland. Het kind is door de ambulancedienst met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Het fietsertje kwam samen met een aantal andere kinderen uit een brandgang gefietst en werd vervolgens over het hoofd gezien door de automobiliste. De politie heeft verklaringen van zowel de automobiliste als van getuigen afgenomen.