Twee mannen aangehouden na mishandelen taxichauffeur

Twee mannen aangehouden na mishandelen taxichauffeur

Geplaatst op 28 april 2023, om 10:20 uur

MIDDELBURG – De politie heeft donderdag rond 23.10 uur twee mannen aangehouden. Ze zouden een taxichauffeur mishandeld hebben. Het gaat om twee 23-jarige Vlissingers. Aan de mishandeling zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan.

De chauffeur zou op Plein 1940 door het tweetal zijn aangevallen en mishandeld. De twee verdachten probeerden er nog met een auto vandoor te gaan maar konden kort na het incident worden aangehouden. Ze zijn ingesloten en zullen op een later moment gehoord worden. Beide mannen moesten op het politiebureau blazen om te kijken of ze onder invloed van alcohol waren. Ze bleken allebei behoorlijk onder invloed te zijn.
De politie doet onderzoek en kijkt ook naar camerabeelden die mogelijk meer duidelijkheid kunnen geven. De taxichauffeur heeft aangifte gedaan.