Automobilist ernstig gewond nadat auto meerdere keren over de kop slaat

Automobilist ernstig gewond nadat auto meerdere keren over de kop slaat

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 20:17 uur

NAARDEN – Op de Amersfoortsestraatweg in Naarden is zondag eind van de middag een man ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Het ongeluk gebeurde kort voor half zes. Door onbekende oorzaak is de automobilist met zijn auto meerdere keren over de kop geslagen en tot stilstand gekomen tegen een boom. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn auto bevrijd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De weg is vanwege het ongeval afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Inter Visual Studio