Agenten vinden amfetamineolie in loods: twee verdachten opgepakt

Agenten vinden amfetamineolie in loods: twee verdachten opgepakt

Geplaatst op 14 juni 2024, om 20:31 uur

KAATSHEUVEL – Vrijdag heeft de politie twee mannen opgepakt na een inval in een loods aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel. In de loods stonden jerrycans met 560 liter amfetamineolie, bestemd voor de productie van speed.

Agenten gingen vrijdagmiddag de loods binnen en ontdekten de jerrycans. De amfetamineolie kan worden verwerkt tot pasta voor de productie van amfetamine, beter bekend als speed. De politie heeft twee mannen aangehouden als verdachten, maar hun precieze rol is nog niet duidelijk.

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen is momenteel bezig met het opruimen van de chemicaliën in de loods.

Foto’s: Erik Haverhals / FPMB