Meisje fietst met telefoon in haar hand tegen achterkant van vrachtwagen

Meisje fietst met telefoon in haar hand tegen achterkant van vrachtwagen

Geplaatst op 14 juni 2024, om 09:15 uur

SPRANG CAPELLE – Vanmorgen om 10 voor 7 is een meisje op haar fiets achterop een stilstaande vrachtwagen gereden, terwijl ze met haar telefoon bezig was. De vrachtwagen stond stil op de Heistraat in Sprang-Capelle om goederen af te leveren, met een kooiaap aan de achterkant.

Het meisje, afgeleid door haar telefoon, botste hard tegen de achterkant van de vrachtwagen en raakte flink gewond aan haar gezicht. Ze werd in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar ouders hebben haar opgehaald, maar ze zal de komende tijd veel pijn hebben aan haar gezicht.

Foto’s: FPMB Erik Haverhals