Automobilist klemgereden en mishandeld, dader voortvluchtig

Automobilist klemgereden en mishandeld, dader voortvluchtig

Geplaatst op 13 juni 2024, om 13:58 uur

BREDA – De politie is een onderzoek gestart nadat een man donderdagochtend op de Molengracht slachtoffer is geworden van een geweldsincident. De man is vermoedelijk opzettelijk aangereden en op zijn hoofd geslagen. De dader(s) is ervandoor gegaan.

Het incident gebeurde omstreeks 08.10 uur. Meerdere voorbijgangers belden met het operationeel centrum van de politie dat er man met bivakmuts opzettelijk op een auto is ingereden. Er stapte iemand uit de auto en sloeg de autoruit van het slachtoffer in. Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn hoofd. De dader ging er vervolgens lopend vandoor, de auto achterlatend op de plek van het incident. Bij een tankstation is hij in een andere auto gestapt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Ter plekke hebben agenten sporenonderzoek gedaan, getuigenverklaringen opgenomen en camerabeelden opgehaald.