Jongen van 15 opgepakt voor schoppen tegen hoofd van man

Jongen van 15 opgepakt voor schoppen tegen hoofd van man

Geplaatst op 12 juni 2024, om 12:23 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit Amsterdam aangehouden. De politie verdenkt hem ervan iemand vorige week ernstig mishandeld te hebben op het Delflandplein.

Op dinsdagavond 4 juni wordt rond 19.30 uur een man zwaar mishandeld door twee jongens. Hij wordt geschopt en geslagen, ook tegen zijn hoofd. De jongens vluchten daarna op een fatbike richting de Overschiestraat.

De politie is naar aanleiding van dit incident een onderzoek gestart en heeft beelden uit de buurt bekeken en met getuigen gesproken. Vanochtend is een verdachte aangehouden. De recherche is nog steeds op zoek naar de andere verdachte.